​​​​​​Introdu restaurantul tau pe platforma, FindaTable

Restaurantul tau va fi publicat cu un profil detaliat pe platforma, FindaTable. De asemenea tu, ca si manager de restaurant vei avea acces la acest profil fara sa fie nevoie sa descarci aplicatii complicate sau sa instalezi ceva in plus pe terminalul tau mobil (telefon, tableta), calculator sau laptop.

Atunci cand restaurantul, locatia ta este publicata pe platforma, FindaTable, ai acces la toate rezervarile facute de catre clientii tai in online sau offline, depinde de tine cum vrei sa-ti faci administrarea - tu ai controlul.

Este stiut faptul ca patru din cinci persoane folosesc internetul pentru a cauta un restaurant: detalii legate de locatie sau recenziile acelei locatii; de ce sa nu le dai acestora ocazia sa faca o rezervare rapida chiar la restaurantul tau?


De ce sa ai profilul restaurantului tau publicat pe platforma, FindaTable?

Pentru ca traim intr-o lume a tehnologiei, in care cu totii cautam ca lucrurile din viata noastra sa fie cat mai comode, convenabile si usor de accesat. Ne dorim sa putem face lucrurile pe care le vrem, AICI si ACUM, si nu ne place sa depindem de un program orar al unul local, atunci cand vine vorba de o rezervare.

Cu alte cuvinte vrem sa cautam disponibilitatea unei mese online la orice ora dorim din zi si din noapte.

Astazi cand:

  • in tara noastra mai mult de jumatate din populatie are acces la reteaua de internet,
  • numarul turistilor ce vin sa viziteze tara noastra este in crestere,
  • numarul tranzactiilor online cresc de la an la an cu mai bine de 25%,

corelat cu studii din Europa si US care arata ca potentialul de crestere a rezervarilor pentru un restaurant/ local promovat in mediul online poate depasi 31% din numarul total al rezervarilor lunare anterioare promovarii, rezulta un potential de crestere a castigurilor lunare de 25%.

Pe aceste considerente ne-am bazat si noi atunci cand am integrat in platforma noastra posibilitatea de a selecta localul potrivit dupa: locatie, specificul bucatariei, nivelul preturilor practicate comparativ cu piata per ansamblu, particularitatea locului, precum si alte criterii de diferentiere si chiar posibilitatea de a cauta un anume fel de mancare sau preparatele unui anumit chef bucatar.

Acestea ar fi in cateva cuvinte aspectele prin care, credem noi, platforma va aduce un real beneficiu si un plus valoare pentru ambele parti: atat restaurantelor, cat si clientilor lor.